sănătos ceai

Rece de iarnă poate fi un economizor de viață, o cana de ceai fierbinte, dar, de fapt, pe tot parcursul anului, ceai, avem nevoie, ca și multe minerale esențiale. Nu mai vorbim de ani de căldură de hidratare decât de obicei, ceea ce este cel mai important, este, de asemenea, un ceai, deoarece rece de la sine sau aromatizate, de fapt, un cocktail de cum consuma.

Ceai de iarbă și curățarea organismului


Frunzele de ceai în câteva componente importante a fost găsit. Antioxidantii flavonoidokat și poli conține, care inhibă reacțiile de oxidare și a radicalilor liberi cauzate de deteriorarea celulelor. În plus, vitamine (vitamina C și caroten) și substanțe minerale, iar cofeina în ea. În teanövény una dintre cele mai critice, antioxidanți și cafeină, în plus față de тее. Acest aminoacid reduce mentale și fizice sarcina, creste nivelul de dopamina. În ceai cafeina împreună pentru a îmbunătăți timpul de reacție și numerice de memorie de lucru.

Dar acest lucru nu este numai în timpul teanövényből se poate bea cald sau rece, o băutură care se prepară cu o cantitate mare de plante, potrivite pentru acest lucru. Ne-am adunat de ceai, care sunt cele mai eficiente.
Verde, Oamenii de stiinta americani efectul antihipertensiv atribuită de ceai verde, din Asia ca un stimulent pentru consum. Ceaiul verde și frumusețea televiziune, el consideră, de asemenea, că consumul de benefic pentru piele, în plus față de o cantitate mare de antioxidanti care previne formarea celulelor canceroase.

Măceșe, Conținutul ridicat de vitamina c, elasticitatea, pentru a menține vasele de sânge, care influențează benefic asupra sistemului cardiovascular. Excelent de ardere de grăsime și efect anti-inflamator, stră -, – și B2-sursa de vitamine.
Musetel, Sau le place foarte mult, sau nu. Și este, de asemenea, este în valoare de, cel puțin, la o săptămână bögrényi bea kamillából preparată ceai, care nu-i place, pentru că este foarte sănătos. Ajuta digestia, anti-inflamatorii și efect este o legenda, dar, de stres, de asemenea, excelent.

 

ceai pentru sănătatea


Continuu, America de sud native pentru culturi antice în viața ta un rol important plante au un efect stimulativ asupra sistemului NERVOS central, din cauza magie, ea a fost. Într-adevăr, o minune de-o planta, ca un conținut foarte ridicat de antioxidanti. A-, B-, C-, E-vitamina b este bogat, dar, de asemenea calciu, magneziu, fier și seleniu. În matéteában maciej poate fi găsit în cofeină decât mult mai eficient stimulent, nu provoacă dependență.

Menta, Efectele pozitive sunt deja cunoscute din vechime. Digestia și pofta de mâncare se va îmbunătăți, un bun stomac și bélbántalmakra, carminativ, antispastic și analgezic. Reduce greață, prin urmare, femeile în perioada de sarcină și menstruație, în timpul, un serviciu bun.

Hibiscus, Este, de asemenea, plante miracol, preparată ceai de tuse, dar, de gât, de asemenea, mulți folosesc. În plus, regenerarea pielii, mușchilor și articulațiilor, hipertensiune arterială.

Lavanda, Stresul și starea de spirit efect stabilizator cunoscute. Disc elalvó aproape sigur că, înainte de a merge la culcare bea o ceașcă de ceai lavanda, în cele mai multe cazuri este eficient. Efect calmant vizual în afară de medicamente anti-inflamatorii și dureri reumatice, precum și să-l utilizați.
Rooibos, African roșu pelerina de mers cu mașina. Gustul caracteristic ceva foarte mult, cineva nu foarte. În acest sens, un pic amintește de mușețel. Rooibos nu contine cofeina, cu toate acestea, calciu, fluor, zinc, magneziu, mangan și cupru el a găsit în ea. Bine, predispus la acnee, piele, pancreas, senzații neplăcute și inflamarea prostatei.

Melisa, Acțiunea antibacteriană legendar, dar intens stilul de viață, în mod regulat consuma un efect calmant. Înainte de a merge la culcare, să mănânce liniștit.

Urzica, În medicina populară, este unul dintre cele mai importante plante de urzică, ceai preparată foarte mare clasic. Curățare-detoxifiere efecte nu trebuie mai ales să explice care doresc să piardă în greutate ar trebui să mănânce. Este important, că jumătate de zi decilitru de mai mult de dorit, pentru a nu consuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *