Un ceai care se poate bea în fiecare zi, de la sănătate

Ceai – în plus față de foarte popular băutură, iar în unele culturi este o familie – sănătate serie de efecte benefice. Ceai puternic efect antiseptic, antibacterian pe conținute de catechine din cauza prezenței. Ceai și antioxidanți în principal pentru sănătate de ceai din punct de vedere al efectelor pozitive, componentă multe antioxidante proprietăți conexiune, printre care remarcabil structura de polifenoli, flavonoide, compuși de concentrare. Litru în mod tradițional, se prepară ceai, aproape de 1 polifenolt eu joc conține. Contrar credintei populare, ceai negru, doar un pic de o cantitate mică a acestor valori materiale, cum ar fi ceaiul verde.

 

Antioxidanții din ceaiul verde

Antioxidantii organismul uman este un ansamblu de protecție a sănătății particule sunt considerate la fel de eficiente ca i-au urmărit radicalilor liberi și a razelor, inclusiv cancer sau boli de inima si vasele de sange, precum și o serie de alte kórállapot pentru a crea responsabil.

Antioxidanți în cantități mari cu ceai reduce oxidativ, ca urmare, cazurile noi de boli, cum ar fi bolile cardiovasculare, tumorile maligne, artroze, boala Alzheimer. Ceai cu conținut scăzut de sodiu acolo (aportul crescut de sodiu de înaltă presiune de sânge, ceea ce duce la formarea de), în plus, conțin o cantitate mare de potasiu, calciu și fluor. În acest sens, noul ceai poate reduce nivelul de osteoporoza, sau de a preveni formarea acesteia. http://parerisuple.info

Astăzi, în țara noastră, tot mai multe ceaiuri, fiecare dintre care are o culoare diferită de ceai de frunze de plante diferite moduri de prelucrare, în urma. Studiul efectului de ceai

Un nou ceai, ca în modele animale și la pacienții cu participarea a realizat un studiu cu scopul de a bloca предраковое starea de malware reale daganattá pentru procesul de dezvoltare. Un studiu arată că oamenii care zilnic 3,75 dl ceai consuma mai mult, cu atât mai puțin a bolilor sistemului cardiovascular, la care apar.

Un alt studiu, în timpul pregătirii și acvatice cu efecte de comparație. În acest timp, am studiat ceai și apă, și modul în care aceasta afectează vasele de sânge în fluxul sanguin, ceea ce indirect poate indica boli ale sistemului cardiovascular, riscul de dezvoltare a trombozei.

Ceai nou ceai este benefic pentru sănătate (în fluxul normal de sânge în vasele de sânge de pe suprafața interioară a necorespunderii indică faptul că placa prezența presupune. Placi pot restrânge vasele de sânge, astfel încât vasele de sânge în diametru, cu excepția formare a cheagurilor de sânge prediszponáló).

 

Efecte antibacteriene ceai

Atât pe termen scurt și pe termen lung, rezultatele indică diferențe semnificative: un nou ceai de cercetare relevante largi vasele de sânge, fluxul sanguin normal. O serie de alte acțiuni de urmărire penală, au dus la asemenea rezultate. Pe această bază, se poate concluziona că ceaiul reduce bolile cardiovasculare, de formare a hipertensiunii arteriale.

Complexe de linia de fund, pentru mai multe rezultate de cercetare includ analiza de inima, apariția de atac de cord cu 11% mai mică decât cea a oamenilor, care în fiecare zi cel puțin 3 ori consuma ceai. Descriere un nou ceai, reducerea nivelului de colesterol efect. Anti-bacteriene efectul de ceai puternic efect antiseptic, antibacterian pe conținute de catechine în jurul datorită ție.

Ca urmare, în cavitatea bucală, previn cariile-bacterii, care cauzează, prin urmare, microbii din pe imediat prin reducerea prevalenței cariilor și-l măsură. În plus, catechine de securitate poate oferi digestiv infecții sunt parte.

Anti-bacteriene efectul de ceai puternic efect antiseptic, antibacterian pe conținute de catechine în jurul datorită ție. Ca urmare, în cavitatea bucală, previn cariile-bacterii, care cauzează, prin urmare, microbii din pe imediat prin reducerea prevalenței cariilor și-l măsură. În plus, catechine de securitate poate oferi digestiv infecții sunt parte.

Acest articol este, de asemenea, poate fi interesat de tine, antioxidanti, cum afectează acest nou ceai de zaruri? Ceai rece de pietre la rinichi cauze la bărbați de antioxidanti, lipsa bolilor de ochi cauzate de ceai verde este mai util efectul de ceai-nu este un impact mic de stimulente, de asemenea, are un cofeina și conținutul teofilinei.

Receptiv, astfel încât ar trebui să evite cafeaua, seara, consumul din cauza tulburări de somn, anxietate stiri. În acest sens, consumul de ceai verde este benefic, în timp ce în mai puțin de cofeina, și absorbția este mai uniform, mai echilibrat, mai mult.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *